کسری بسیج و ایثارگری
سوال
اگه کسی هم کسری خدمت ایثارگری و هم بسیج داشتبه باشه هردوتاش میتونه استفاده کنه؟؟
رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر پسورد به ایمیل شما ارسال شود
سوروشان یک رسانه برای پرسش و پاسخ کاربران توسط یکدیگر است ، ما اینجا تلاش می کنیم تا محیط سالم ایجاد کنیم . پس به ما برای نگهداری سوروشان کمک کنید.
پاسخ ها ( 5 )
سلام و درود
ببخشید در این موضوع مطمئن هستید چون بنده یک بار نظام وظیفه ایلام که رفتم چند وقت پیش؛ این سوال رو پرسیدم و گفتن دیگه کسر بسیج بهت تعلق نمیگیره. البته سریع و با شک گفتن و اطلاع دقیقی نداشتن
ایا در سایت نظام وظیفه شرایط استفاده از کسر بسیج هست؟
یا کجا میشه مطمئن شد از این قضیه؟
“ممنون میشم راهنمایی کنید
دروود
این لینک خبر از سایت ایسنا
https://www.isna.ir/amp/96051207682/
سلام
عزیز این در مورد امکان استفاده از کسری بسیج و کسری فرزندان شهدا، رزمنده و…. در صورت وجود غیبت صحبت کرده.
چیزی در مورد استفاده از هر دو انها نگفته
من معذرت می خوام لینک خبر رو اشتباه فرستادم
مشکلی در تجمیع وجود ندارد، کسری خدمت شما تجمیع داده می شود و می توانید استفاده کنید.
سردار موسی کمالی در مورد امکان تجمیع کسرخدمتهای مختلف باکسر خدمت ایثارگری و نیز امکان تجمیع سوابق والدین برای دریافت کسرخدمت نیز گفت: سه نوع تجمیع وجود دارد که تمامی آنها ممکن است: یکی تجمع سوابق آزادگی، جانبازی و رزمندگی افراد است که قابل تجمیع است، دیگر تجمع سوابق والدین با یکدیگر است که آن هم قابل جمع است و دیگر تجمیع کسرخدمتهای دیگر با کسرخدمت ایثارگری است که در این مورد نیز مشکلی وجود نداشته و امکان تجمیع وجود دارد.
دروود
بله هیج مشکلی ندارد، شما میتوانید هم از کسری خدمت بسیج خود استفاده کنید و هم از کسری خدمت ایثارگری و این دو نوع کسری هیچ تداخلی باهم ندارند.