ثبت نام کنید

ورود اعضا

رمز فراموش شده

رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر پسورد به ایمیل شما ارسال شود

ضرب عدد سه و 2 چند می‌شود؟ ( به عدد بنویسید )

ورود اعضا

ثبت نام کنید

سوروشان یک رسانه برای پرسش و پاسخ کاربران توسط یکدیگر است ، ما اینجا تلاش می کنیم تا محیط سالم ایجاد کنیم . پس به ما برای نگهداری سوروشان کمک کنید.

تگ : ارشد بدون کنکور

کارشناسی ارشد بدون کنکور دانشگاه سراسری، دانشگاه آزاد, دانشگاه پیام نور, دانشگاه علمی کاربردی و پردیس‌های خودگردان و دانشگاه غیرانتفاعی ثبت نام دارد که هرکدام شرایط خاص خود را دارد، ما در اینجا شرایط ثبت نام و زمان ثبت نام بدون آزمون کارشناسی ارشد را مورد بررسی قرار دادیم و به سوالات شما در سوروشان پاسخ دادیم.

اگر سوالی در این رابطه دارید می‌توانید با برچسب ارشد بدون کنکور بپرسید و در این صفحه سوالات کاربران را درباره نوه شرکت در رشته‌های مختلف کارشناسی ارشد مشاهده کنید.

شرایط ثبت نام کارشناسی ارشد بدون آزمون توسط دانشگاه ها اعلام می گردد اما گاهی امکان دارد سازمان سنجش نیز اطلاعیه هایی برای این منظور صادر کند.


ظرفیت پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان کارشناسی ارشد 98

ظرفیت پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان کارشناسی ارشد 98 اعلام شد .

شرایط پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد اعلام شده است و دانشگاه بر اساس آن اختیار دارد نسبت به پذیرش فارغ التحصیلان دوره کارشناسی پیوسته ( دوره‌های روزانه و شبانه ) واجد شرایط به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش با آزمون اقدام کند .

ظرفیت پذیرش به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش با آزمون در هر کد رشته محل مندرج در دفترچه انتخاب رشته آزمون ورودی دوره‌ های روزانه یا غیرانتفاعی کارشناسی ارشد سال ۹۸ در دانشگاه‌ های وابسته به وزارت علوم اعلام شده است .

ظرفیت پذیرش استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد
عنوان دانشگاه ظرفیت پذیرش میزان تخصیص ظرفیت پذیرش متقاضیان
دانشگاه‌های دولتی سطح یک تا ۴۰ درصد ظرفیت پذیرش با آزمون – دو سوم از مجموع ظرفیت از دانش آموختگان دانشگاه‌های سطح یک
– یک سوم از مجموع ظرفیت از دانش آموختگان سایر دانشگاه‌ها (خارج از سطح یک)
دانشگاه‌های دولتی سطح دو تا ۴۰ درصد ظرفیت پذیرش با آزمون – دو سوم از مجموع ظرفیت از دانش آموختگان دانشگاه‌های سطح یک و دو
– یک سوم از مجموع ظرفیت از دانش آموختگان سایر دانشگاه‌ها (خارج از سطح یک و دو)
دانشگاه‌های دولتی سطح سه تا ۳۰ درصد ظرفیت پذیرش با آزمون – دو سوم از مجموع ظرفیت از دانش آموختگان دانشگاه‌های سطح سه
– یک سوم از مجموع ظرفیت از دانش آموختگان سایر دانشگاه‌ها (خارج از سطح سه)
دانشگاه‌های دولتی سطح چهار تا ۲۰ درصد ظرفیت پذیرش با آزمون تخصیص ظرفیت پذیرش به هر نسبتی در اختیار دانشگاه است
دانشگاه‌های دولتی وابسته به دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی – غیرانتفاعی و مراکز پژوهشی تا ۱۰ درصد ظرفیت پذیرش با آزمون تخصیص ظرفیت پذیرش به هر نسبتی در اختیار دانشگاه است

 

شرایط و ضوابط پذیرش فارغ التحصیلان دوره کارشناسی پیوسته ( مجموع دوره روزانه و شبانه ) نیز از سوی سازمان سنجش اعلام شده است . بر اساس مفاد آئین نامه پذیرش دانشجوی استعداد درخشان ، دانش آموختگان کارشناسی ناپیوسته ( کاردانی به کارشناسی ) نمی‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند .

دانشجویان باید حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریور ۹۸ فارغ التحصیل شوند در غیر این صورت پذیرش آنان لغو خواهد شد . تغییر رشته یا محل تحصیل افراد پذیرش شده بر اساس آئین نامه‌ های یاد شده مجاز نیست .

پذیرش فقط برای دوره‌ های روزانه و غیرانتفاعی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی است. دانشگاه‌های پیام نور ، آزاد اسلامی ، علمی – کاربردی ، غیرانتفاعی مجازی ، دانشگاه‌های دولتی در دوره‌ های نوبت دوم ، الکترونیکی ( مجازی ) ، نیمه حضوری ، پردیس‌های بین الملل ( خودگردان ) و پژوهش محور مجاز به استفاده از آئین نامه‌ های یاد شده برای پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان نیستند .

دانشگاه‌ ها می‌ توانند با رعایت شرایط فقط یک بار تا اول شهریورماه هر سال نسبت به پذیرش افراد حائز شرایط اقدام کنند و اسامی پذیرش شدگان باید توسط معاون آموزشی دانشگاه برای تأیید به سازمان سنجش اعلام و قطعی شدن ثبت نام منوط به تأیید این سازمان است .

منبع : مهر