ثبت نام کنید

ورود اعضا

رمز فراموش شده

رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر پسورد به ایمیل شما ارسال شود

ضرب عدد سه و 2 چند می‌شود؟ ( به عدد بنویسید )

ورود اعضا

ثبت نام کنید

سوروشان یک رسانه برای پرسش و پاسخ کاربران توسط یکدیگر است ، ما اینجا تلاش می کنیم تا محیط سالم ایجاد کنیم . پس به ما برای نگهداری سوروشان کمک کنید.

موافقت وزارت علوم با حذف کنکور کارشناسی ارشد

معاون آموزشی وزیر علوم موافقت خود را با حذف کنکور کارشناسی ارشد اعلام کرد .

مجتبی شریعتی درباره درخواست دانشگاه ها برای واگذاری کنکورهای مقاطع تحصیلات تکمیلی به این مراکز آموزشی ، تاکید کرد : پذیرش مستقیم دانشجو توسط دانشگاه ها در مقاطع تحصیلات تکمیلی از کیفیت بهتری برخوردار می شود اما برای هر کدام باید قانون خاص تدوین و تصویب شود .
معاون آموزشی وزیر علوم ، اظهار داشت : این موضوع ، یک امر کلی است اما در عمل ویژگی دانشگاه هایی که قصد چنین اقدامی دارند باید شاخص های مربوط به پذیرش دانشجو تعریف شود .
این مقام مسئول با اشاره به قانون برگزاری متمرکز کنکور دکتری ، خاطرنشان کرد : سال 94 کنکور دکتری از حالت متمرکز خارج و غیرمتمرکز شد اما با توجه به مصوبه مجلس شورای اسلامی ، این آزمون بار دیگر به صورت متمرکز برگزار شد ، وزارت علوم هم تابع قانون است .
وی با بیان اینکه هر زمان شرایط برای حذف کنکور تخصصی دکتری فراهم شود ، از آن تبعیت می کنیم ، افزود : حذف این کنکور مستلزم اصلاح قانون است .
شریعتی نیاسر خاطرنشان کرد : مستقل از اینکه دانشگاه ها چه درخواستی مطرح کرده اند ، وزارت علوم همیشه از سیاست حذف کنکور متمرکز حمایت می کند .

حجت الاسلام سعید رضا عاملی نیز اظهار داشت : در حال حاضر بحث بر سر 85 درصد جذب مستقیم دانشجوی کارشناسی از سوی دانشگاه ها مطرح است .
وی در پاسخ به این پرسش ایرنا که آیا حذف کنکور کارشناسی ارشد و دکتری امسال اجرا می شود؟ ، گفت : درباره امسال هنوز برنامه خاصی نداریم .
وی ادامه داد : مقاطع تحصیلات تکمیلی شامل کارشناسی ارشد و دکتری به دنبال چنین روندی هستند که جذب مستقیم دانشجو از طریق دانشگاه ها صورت گیرد .
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این مورد ، تاکید کرد : این موضوع در مقاطع زمانی مختلف و بر اساس برنامه زمانبندی محقق می شود .
حجت الاسلام عاملی ، گفت : حذف کنکور و پذیرش مستقیم دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی راحت تر از کارشناسی ارشد است .

منبع : ایرنا

خرید ادکلن

پاسخ دهید

ضرب عدد سه و 2 چند می‌شود؟ ( به عدد بنویسید )