ثبت نام کنید

ورود اعضا

رمز فراموش شده

رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر پسورد به ایمیل شما ارسال شود

ضرب عدد سه و 2 چند می‌شود؟ ( به عدد بنویسید )

ورود اعضا

ثبت نام کنید

سوروشان یک رسانه برای پرسش و پاسخ کاربران توسط یکدیگر است ، ما اینجا تلاش می کنیم تا محیط سالم ایجاد کنیم . پس به ما برای نگهداری سوروشان کمک کنید.

عدم امکان پذیرش رانتی استعدادهای درخشان کارشناسی ارشد

به گفته رئیس سابق دانشگاه علم و صنعت با توجه به نظارت سختگیرانه امکان پذیرش رانتی استعدادهای درخشان کارشناسی ارشد وجود ندارد .

محمدعلی برخورداری درباره سهمیه ۴۰ درصدی دانشگاه‌ های سطح یک به دانشجویان استعداد درخشان ، اظهار کرد : به نظر بنده ممکن است این ظرفیت پر نشود ، اکنون دانشگاه‌ ها ظرفیت ۱۰ درصدی برای اختصاص به استعدادهای درخشان دارند که همیشه بیش از آن متقاضی دارند ، با افزایش به ۴۰ درصد بسیاری جذب خواهند شد ؛ اما امکان دارد پر نشود .

وی در پاسخ به اینکه آیا این افزایش سهمیه سبب نمی‌ شود رانتی برای افراد خاص ایجاد شود ، گفت : در کشور ما متأسفانه در هر زمینه‌ ای سفارش می‌ شود ، در مواردی که ضرری به کسی وارد نمی‌ شود ؛ مانند درخواست مهمانی می‌ توان به سفارش‌ ها توجه کرد ؛ مثلاً کسی مادر مریض دارد که لازم است در کنار او باشد ، ولی در موارد دیگر نمی‌ توان خارج از چارچوب عمل کرد .

رئیس سابق دانشگاه علم و صنعت گفت : دانشگاه‌ های سطح یک به‌راحتی با آموزش برخورد نمی‌ کند و کمیته‌ های بررسی‌ کننده در این دانشگاه‌ها سختگیرانه نظارت می‌ کنند ، البته باید به این موضوع هم توجه داشت که سازمان سنجش آموزش کشور تأیید‌های اولیه را صادر می‌ کند و به دانشگاه‌ ها ارائه می‌ دهد .

برخورداری ادامه داد : دانشگاه‌ ها برای پر کردن این ظرفیت اجباری ندارند ، می‌توانند از طریق کنکور ، پذیرش کنند و ظرفیت خالی مانده را از این طریق پر کنند .

منبع : آنا

خرید ادکلن

پاسخ دهید

ضرب عدد سه و 2 چند می‌شود؟ ( به عدد بنویسید )