ضوابط آزمون جامع دکتری دانشگاه آزاد
دانشجویان دوره دکتری دانشگاه آزاد اسلامی پس از گذراندن واحد های درسی باید در آزمون جامع شرکت کنند .
بر اساس آیین نامه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ، امتحان جامع دوره دکتری ، ارزيابى خلاقيت ، قوه ابتكار ، توان و قابليت هاى پژوهشى است كه به صورت امتحان شفاهى يا كتبى يا هر دو ( به تشخيص شوراى تحصيلات تكميلى گروه ) انجام مى شود .
امتحان جامع به معنى امتحان از تمام دروس گذرانده شده نيست بلكه مجموع اطلاعات دانشجو را در چند درس مرتبط با موضوع رساله و گرايش به پيشنهاد گروه آموزشى ارزيابى مى كند كه نتيجه آن به صورت قبول با نمره حداقل ( 15 از 20 ) يا رد ( كمتر از 15 ) اعلام مى شود .
بر این اساس ، دانشجويانى كه بدون شركت در امتحان ورودى دوره دكترى توسط گروه ها پذيرش مى شوند نيز بايد در آزمون جامع ( كتبى و شفاهى ) شركت كنند .
دانشجويانى كه در امتحان جامع یک بار مردود شوند فقط یک بار ديگر مجاز هستند در امتحان جامع شركت كنند . در موارد خاص به درخواست مدير گروه وضعيت دانشجو به كميسيون بررسى موارد خاص سازمان مركزى دانشگاه ارسال مى شود .
دانشگاه يا واحد ذی ربط موظف است قبولى يا عدم قبولى دانشجو را در امتحان جامع کتبا به وى ابلاغ كند .
بر اساس تغییرات امسال در ضوابط آموزشی تعداد محدودی از دانشجویانی که دروس جبرانی خود را نگذارنده اند ، اما درخواست ثبت نام برای امتحان جامع دارند ، این دانشجویان در ترم جاری تا سقف 6 واحد درسی از دروس جبرانی خود را همزمان با امتحان جامع سپری کنند .
همچنین به دلیل وقفه ای که در آزمون های زبان ایجاد شد ، زمان برگزاری امتحان جامع دانشگاه آزاد اسلامی که قرار بود در آبان ماه سال جاری برگزار شود ، متناسب با پایان کلاس های زبان مشخص می شود .
افرادی هم که در آزمون جامع دانشگاه آزاد اسلامی قبول شده اند ، اما در آزمون زبان موفق نبوده اند ، نتیجه آزمون جامع آنها تا پایان دوره جدید کلاس های زبان همچنان معتبر است .
منبع : آنا
پاسخ دهید