شهریه دکتری دانشگاه ادیان و مذاهب 98 – 99
شهریه دکتری دانشگاه غیرانتفاعی ادیان و مذاهب در سال 98 اعلام شده است .
طبق اطلاعیه منتشر شده در سایت دانشگاه ادیان و مذاهب شهریه دکتری غیرانتفاعی 98 این دانشگاه به شرح زیر است :
تحصیل در دانشگاه غیرانتفاعی ادیان و مذاهب مستلزم پرداخت شهریه می باشد. نحوه محاسبه شهریه بر اساس قوانین و آیین نامه های ارسالی از وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری خواهد بود .
داوطلبان محترم می توانند برای کسب اطلاع بیشتر در زمینه پرداخت شهریه با شماره های ذیل تماس حاصل نمایند : ۳۲۸۰۲۶۱۱-۰۲۵ ( داخلی های ۱۱۰ و ۱۵۵ )
میزان شهریه در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ بر اساس جدول ذیل بوده است . داوطلبان توجه داشته باشند بر اساس ابلاغ وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و مصوبات هیئت امناء دانشگاه ممکن است ۱۰ الی ۱۵ درصد افزایش داشته باشد .
شهریه ثابت هر ترم : 45/000/000 ریال
شهریه هر واحد تخصصی : 10/000/000 ریال ( حداکثر 18 واحد )
شهریه هر واحد جبرانی : صد در صد تخفیف
شهریه آزمون جامع دکتری : صد در صد تخفیف
شهریه هر واحد رساله : 16/000/000 ریال ( حداکثر 18 واحد )
دانشگاه ادیان و مذاهب برای کلیه واحدهای جبرانی خود هیچ گونه شهریه ای دریافت نمی کند و این نوع از واحدها که تعداد آن براساس برنامه درسی هر رشته متغییر می باشد ، دارای صد در صد تخفیف می باشد .
شرکت در آزمون جامع دکتری در دانشگاه ادیان و مذاهب هیچ هزینه ای نخواهد داشت و همچنین مرکز آموزش زبان این دانشگاه در هر سال اقدام به برگزاری چند نوبت آزمون زبان های خارجی عربی ( بسندگی ) و انگلیسی ( تافل ) می نماید که دانشجویان محترم ضمن شرکت و قبولی در این آزمون ها موفق به دریافت مدرک معتبر زبان می شوند و هزینه این آزمون در نسبت به مراکز مشابهه بسیار پایین تر می باشد ( برای سال گذشته مبلغ صد هزار تومان بوده است ) .
تذکر : تمام دانشجویان دکتری تخصصی در طول تحصیل خود ملزم به ارایه مدرک معتبر زبان می باشند .
وام دانشجویی :
دانشجویان مقطع دکتری تخصصی دانشگاه ادیان و مذاهب می توانند شهریه ثابت هر ترم را در ابتدای ترم و همزمان با انجام انتخاب واحد پرداخت نمایند و شهریه متغیر به صورت اقساطی و در طول ترم پرداخت شود .
بر اساس دستور العمل صندوق رفاه دانشجویان سازمان امور دانشجویی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری، هر دانشجو مقطع دکتری تخصصی قادر به دریافت ۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال ( بیست میلیون تومان ) وام صندوق رفاه دانشجویی بوده است ، که حداکثر در هشت نیم سال تحصیلی و در هر نیمسال دو نیم میلیون تومان بوده است .
این وام قرض الحسنه بوده و بازپرداخت آن پس از اتمام تحصیل در ۳۰ قسط خواهد بود . لازم به یادآوری است امور دانشجویی دانشگاه ادیان و مذاهب تمام تلاش خود را برای دریافت و افزایش این وام در سال جدید تحصیلی خواهد نمود ، ولکن در نهایت به دلیل این که تصمیم گیری نهایی بر عهده سازمان مذکور می باشد ، این دانشگاه تعهدی در قبال پرداخت این وام ها نخواهد داشت .
همچنین با توجه به تفاهم نامه دانشگاه ادیان و مذاهب با بانک قرض الحسنه رسالت مقرر گردید دانشجویان پس از اخذ واحد رساله برای دریافت وام قرض الحسنه تا سقف ۳۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال ( سی میلیون تومان ) با اقساط 60 ماه به بانک مذکور معرفی شوند .
منبع : دانشگاه ادیان و مذاهب
پاسخ دهید