ثبت نام کنید

ورود اعضا

رمز فراموش شده

رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر پسورد به ایمیل شما ارسال شود

ضرب عدد سه و 2 چند می‌شود؟ ( به عدد بنویسید )

ورود اعضا

ثبت نام کنید

سوروشان یک رسانه برای پرسش و پاسخ کاربران توسط یکدیگر است ، ما اینجا تلاش می کنیم تا محیط سالم ایجاد کنیم . پس به ما برای نگهداری سوروشان کمک کنید.

راه اندازی شبکه هوشمند شاهد دانشگاه پیام نور

مدیر کل دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت از راه اندازی شبکه هوشمند شاهد دانشگاه پیام نور خبر داد .

رضا حاجی حسینی گفت : سامانه « شاهد » به عنوان بخش ارتباط هوشمند دانشگاه ، سرویس‌ ها و خدمات را از طریق گوشی‌ های هوشمند در اختیار دانشجویان ، اعضای علمی و کارمندان دانشگاه پیام‌ نور قرار می‌ دهد و در حال حاضر هر یک از اعضای دانشگاه پیام نور با عضویت در این سیستم می‌ توانند از خدماتی همچون : دریافت نمرات ، آگاهی از بخشنامه‌ ها و اطلاعیه‌ ها ، پرونده شخصی ، تقویم آموزشی ، دروس ترم جاری و سایر اطلاعات مورد نیاز بهره‌مند شوند .

وی با عنوان اینکه در آینده‌ ای نزدیک خدمات کامل‌ تری برای دانشجویان ، اساتید و کارکنان فراهم خواهد شد ، به قابلیت‌ های این سامانه‌ های موبایلی اشاره کرد و افزود : با وجود ضریب نفوذ تلفن‌ های همراه هوشمند در کشور به ویژه در میان قشر دانشجو ، دانشگاه پیام‌ نور به عنوان یک دانشگاه غیرحضوری ، تلاش در ارتقا کیفیت خدمات و سرویس‌ های آموزشی و پژوهشی را در بخش تلفن همراه نیز پیگیری کرده و یکی از بزرگترین منابع علمی و پژوهشی را در قالب این نرم‌ افزار موبایلی در اختیار دانشجویان قرار داده است و به زودی با افزایش خدمات و دامنه کارکرد های آن ، جامعه علمی کشور نیز از آن بهره‌مند خواهند شد .

مدیر کل دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت افزود : سامانه شاهد یک شبکه ارتباط تلفن همراه است که خدمات مورد نیاز دانشجویان دانشگاه پیام‌ نور را از طریق سازمان مرکزی دانشگاه فراهم کرده و در نوع خود جدید ترین سرویس دانشگاهی در جامعه علمی کشور محسوب می‌ شود .

 

منبع : مهر

خرید ادکلن

پاسخ دهید

ضرب عدد سه و 2 چند می‌شود؟ ( به عدد بنویسید )