ثبت نام کنید

ورود اعضا

رمز فراموش شده

رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر پسورد به ایمیل شما ارسال شود

ضرب عدد سه و 2 چند می‌شود؟ ( به عدد بنویسید )

ورود اعضا

ثبت نام کنید

سوروشان یک رسانه برای پرسش و پاسخ کاربران توسط یکدیگر است ، ما اینجا تلاش می کنیم تا محیط سالم ایجاد کنیم . پس به ما برای نگهداری سوروشان کمک کنید.

جزئیات ظرفیت دانشگاه ها در کنکور 98

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت : ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها در کنکور ۹۸ بیشتر از تعداد متقاضیان است و امکان ثبت‌نام این کنکور برای متقاضیان پذیرش بدون آزمون دانشگاه‌ها هم فراهم هست .
حسین توکلی در همایش تخصصی « بررسی شیوه‌های جدید پذیرش دانشجو در مراکز آموزش عالی » در دانشگاه بین‌المللی امام رضا( ع ) ، گفت : بر اساس مصوبه سال ۹۲ مجلس شورای اسلامی و مصوبات شورای سنجش و پذیرش دانشجو ، حداقل ۸۵ درصد از ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته محل‌ های دانشگاهی که متقاضی کمتری نسبت به رشته‌های دیگر دارد ، در تمامی زیرنظام‌ های آموزش عالی بر اساس سوابق تحصیلی داوطلبان انجام می‌ شود و برگزاری کنکور برای ۱۵ درصد دیگر صورت می‌گیرد .
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور افزود : در سال جاری بر اساس مصوبه شورای سازمان سنجش و پذیرش ، قرار شد پذیرش تکمیل ظرفیت در ۸ هزار و ۷۷۰ کد رشته محل در بهمن‌ ماه صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی داوطلبان صورت گیرد و از افراد متقاضی خواسته‌ شده است که در صورت تمایل به کد رشته محل‌ های اعلام‌شده ، درخواست خود را برای ثبت‌ نام به همان مراکز آموزش عالی ارسال کنند و محدودیتی برای انتخاب چند کد رشته وجود ندارد و در نهایت یک محل انتخابی برایشان انتخاب می‌ شود .
وی افزود : همچنین یکی از سؤالات داوطلبان آن است که متقاضیان حضور در کنکور ۹۸ دیگر نمی‌ توانند در پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مراکز آموزش عالی ثبت‌نام کنند ؛ درحالی‌ که متقاضیان هم امکان ثبت‌ نام در پذیرش بدون آزمون را دارند و هم کنکور سراسری سال ۹۸ و بعد ازاعلام نتایج این امکان برای دانشجو وجود دارد که دریکی از محل‌ های کد رشته قبولی بدون آزمون و یا با آزمون مشغول به تحصیل شود .
توکلی تصریح کرد : در کنکور سال ۱۳۹۷، ۶۳/۵ درصد از کل داوطلبان شرکت‌کننده در کنکور را متقاضیان رشته‌ های علوم تجربی تشکیل دادند و دلیل این بالا بودن تقاضا برای ورود به چند رشته خاص دانشگاهی مانند پزشکی بود که ظرفیت پذیرش کل آن‌ها به ۹ هزار نفر نمی‌رسید .
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور یادآور شد : در دهه‌ های گذشته ظرفیت پذیرش در دانشگاه‌ها بسیار پایین‌تر از تعداد متقاضیان ورود به دانشگاه‌ها بود ، اما اکنون ظرفیت پذیرش دانشجو در ایران ، بیشتر از تعداد متقاضیان ورود به مراکز آموزش عالی است و همین امر باعث یک ارتقای فرهنگی و علمی در کشور شده است .
وی افزود : از سال ۱۳۴۸ که نخستین کنکور رسمی توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شد تاکنون به همه داوطلبان گفته‌ شده است که سؤالات و منابع کنکور تنها از محتواهای کتاب‌های درسی است و مطالعه دیگر کتاب‌ ها، یک مطالعه آزاد است و هیچ سؤالی از کتاب‌های کمک‌ درسی و کمک‌آموزشی طرح نمی‌ شود .
توکلی تأکید کرد : توصیه ما به دانش‌آموزان آن است که رشت ه‌هایی را انتخاب کنند که متناسب با علایق ، خلق‌وخو و ویژگی‌ های روحی و جسمیآن‌ ها باشد و با شناخت ، آگاهی و بینش کافی وارد این رشته‌ ها شوند و به گفته و شنیده‌ ها توجه نداشته باشند .
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت : اگر دانشجویی با علاقه و شناخت وارد یک‌رشته‌ ای در مقطع کاردانی شود و خوب فارغ‌التحصیل شود بهتر از دانشجویی است که وارد یک‌رشته پزشکی یا مهندسی‌ شده و بر اساس گفته‌ ها و شنیده‌ های دیگران آن را انتخاب کرده است و بعد از مدتی به این نتیجه می‌رسد که هیچ‌گونه علاقه‌مندی یا استعداد تحصیلی در آن رشته را ندارد که منجر به ترک آن رشته می‌ شود و یا در صورت فارغ‌التحصیلی نمی‌تواند تعهد علمی لازم را  نسبت به جامعه داشته باشد .
خرید ادکلن

پاسخ دهید

ضرب عدد سه و 2 چند می‌شود؟ ( به عدد بنویسید )