تغییر زمان برگزاری مصاحبه دکتری دانشگاه ادیان و مذاهب در سال 98
زمان برگزاری مصاحبه دکتری دانشگاه ادیان و مذاهب در سال 98 تغییر کرد .
طبق فراخوان مندرج در سایت دانشگاه ادیان و مذاهب زمان برگزاری مصاحبه دکتری دانشگاه ادیان و مذاهب در سال 98 تغییر کرده است و متن فراخوان به شرح زیر است :
دانشگاه ادیان و مذاهب بر اساس نتایج اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور ، از طریق آزمون دکتری 99-98 اقدام به برگزاری ارزیابی مرحله دوم ( بررسی سوابق علمی و پژوهشی و مصاحبه دکتری ) از میان داوطلبان این آزمون می نماید .
آن دسته از شرکت کنندگان آزمون ورودی دکتری تخصصی (Ph.D) سازمان سنجش آموزش کشور که در یکی از کد رشته محل های دانشگاه ادیان و مذاهب دعوت به مصاحبه و نتیجه قبولی برای ایشان در کارنامه انتخاب رشته دکتری درج گردیده است ، برای شرکت در ارزیابی مرحله دوم ( بررسی سوابق علمی و پژوهشی و مصاحبه ) باید پس از مطالعه دفترچه راهنمای آزمون دکتری سراسری 98 نسبت به ثبت نام در سامانه پذیرش دانشجو دانشگاه ادیان و مذاهب اقدام نمایند .
داوطلبان محترم پس از تکمیل مراحل ثبت نام توجه داشته باشند که از تاریخ 1398/04/05 زمان مراجعه حضوری و تشکیل پرونده و شرکت در مصاحبه از طریق همین سامانه اطلاع رسانی خواهد شد .
تذکر مهم : با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته در دانشگاه ادیان و مذاهب به دلیل همزمانی تاریخ های اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور و ماه مبارک رمضان و امتحان های پایان ترم دانشگاه ها ، تاریخ های مصاحبه به 9 الی 13 تیرماه 98 تغییر نموده است .
تکالیف داوطلبان برای شرکت در مصاحبه
1. مطالعه دقیق دفترچه راهنما
2. ثبت نام در سامانه پذیرش دانشجو دانشگاه ادیان و مذاهب ( از 1398/03/01 الی 1398/04/01 )
3. مراجعه مجدد به سامانه مذکور در تاریخ 1398/04/05 و اطلاع از تاریخ و زمان مصاحبه
4. حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب در تاریخ اعلام شده به همراه مدارک مورد نیاز برای شرکت در مصاحبه
چند تذکر مهم :
الف) داوطلبان محترم توجه داشته باشند هر داوطلب مجاز است تنها در همان کد رشته محل که نتیجه قبولی برای ایشان در کارنامه سازمان ثبت شده است ثبت نام نماید . بنابراین ثبت نام براساس علاقه و یا ثبت نام در سایر کد رشته محل های که مجاز نمی باشند هیچ گونه حقی برای داوطلبان ایجاد نخواهد نمود .
ب) آن دسته از داوطلبان که در دو یا چند رشته محل در دانشگاه ادیان و مذاهب قبول شده اند و تمایل به شرکت در مصاحبه همه این رشته ها را دارند باید کلیه مدارک لازم برای مصاحبه را به تعداد جلسات مصاحبه تهیه نموده و بر اساس برنامه زمانی اعلام شده ضمن پرداخت نقدی هزینه مصاحبه دوم یا بیشتر در جلسات بعدی مصاحبه نیز شرکت نمایند .
ج) پذیرفته شدگان محترم لازم است فرم شماره 1 را دریافت و تکمیل نموده و در زمان حضور برای مصاحبه به همراه سایر مدارک مثبت مراتب علمی و پژوهشی و مدارک مورد نیاز همراه داشته باشند .
برای دریافت فرم شماره 1 اینجا را کلیک کنید
برای دریافت اطلاعات مربوط به شهریه دکتری اینجا را کلید کنید
برای دریافت دفترچه ثبت نام و منابع مصاحبه دکتری اینجا را کلیک کنید
برای دسترسی به لینک ثبت نام دانشگاه ادیان و مذاهب اینجا را کلیک کنید
برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد مسایل آموزشی و پذیرش با شمارههای ذیل تماس بگیرید .
( کارشناس پذیرش و ثبت نام ) : ۳۲۸۰۲۶۱۰-۰۲۵ داخلی : ۱۰۳ پذیرش خانم ها : داخلی ۱۸۰
تلفن تماس با موسسه هنر و اندیشه اسلامی : ۳۲۸۰۲۶۱۰-۰۲۵
همچنین به داوطلبان محترم توصیه می شود برای اطلاع از برنامه درسی رشته مورد نظر اینجا کلیک نمایند و یا با تماس با داخلی مدیر و یا اعضاء هیئت علمی گروه مربوط نسبت به کسب اطلاعات بیشتر اقدام نمایند .
منبع : دانشگاه ادیان و مذاهب
پاسخ دهید