ثبت نام کنید

ورود اعضا

رمز فراموش شده

رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر پسورد به ایمیل شما ارسال شود

ضرب عدد سه و 2 چند می‌شود؟ ( به عدد بنویسید )

ورود اعضا

ثبت نام کنید

سوروشان یک رسانه برای پرسش و پاسخ کاربران توسط یکدیگر است ، ما اینجا تلاش می کنیم تا محیط سالم ایجاد کنیم . پس به ما برای نگهداری سوروشان کمک کنید.

تاکید وزارت علوم به حمایت دانشجویان مقطع دکتری

وزیر علوم در ارتباط با حمایت دانشجویان مقطع دکتری و ساماندهی وضعیت آنان صحبت کرد .

وزیر علوم با اشاره به ساماندهی وضعیت دانشجویان دوره دکتری گفت : حمایت از دانشجویان دکتری مورد تاکید وزارت علوم بوده و تکالیف قانونی درباره دانشجویان دکتری زمین نمانده است .

منصور غلامی در مورد برنامه‌ های این وزارتخانه برای ساماندهی وضعیت دانشجویان دوره دکتری اظهار داشت : حمایت از دانشجویان دکتری و فراهم کردن شرایط مطلوب برای تحصیلات بهتر این دانشجویان همواره مورد تاکید وزارت علوم بوده و تکالیف قانونی درباره دانشجویان دکتری زمین نمانده است .

وی افزود : فعالیت‌ های زیادی در زمینه رفاهی دانشجویان تحصیلات تکمیلی به ویژه دانشجویان دکتری صورت گرفته است که می‌ توان به تأمین خوابگاه ، تأمین خوابگاه متاهلی ، تأمین وام ودیعه مسکن و ارائه ماهانه 750 هزار تومان وام به دانشجویان دکتری اشاره کرد .

وزیر علوم ادامه داد : ماهانه به هر دانشجوی دکتری 750 هزار تومان به صورت وام پرداخت می‌ شود و علاوه بر آن به طور خاص وام ضروری به دانشجویان مقطع دکتری پرداخت می‌ شود تا بتوانند هزینه‌ های زندگی خود را تا اندازه‌ ای فراهم کنند .

وی با بیان اینکه مصوبات قانونی برای حمایت از دانشجویان را انجام داده‌ ایم افزود : طی یک سال گذشته با همکاری با وزارت صنعت ، قرار داد فرصت مطالعاتی دانشجویان در صنعت را اجرایی کرده‌ ایم که هم اکنون تعداد زیادی از دانشجویان در بخش صنعت فرصت مطالعاتی داشته و مشغول فعالیت هستند .

وی درباره سامان‌ دهی آموزش عالی نیز گفت : طرح ساماندهی آموزش عالی نهایی شده است ، ساماندهی آموزش عالی به معنی بازنگری در مدل اداره دانشگاه‌ ها و قراردادن دانشگاه‌ ها در کنار هم برای تشکیل مراکز علمی دانشگاهی بزرگ است و اجرای این برنامه به معنای انحلال ، ادغام و حذف فیزیکی واحد های کوچک‌تر نیست .

وزیر علوم درباره اینکه مشخص شده است که چه تعداد از واحد های دانشگاهی کوچک تحت نظارت واحد های دانشگاهی بزرگ خواهند بود گفت : هنوز تعداد دانشگاه‌ هایی که تحت پوشش دانشگاه‌ های بزرگ‌ تر قرار می‌ گیرند مشخص نیست نتیجه نهایی آن سال 98 اعلام می‌ شود .

منبع : مهر

خرید ادکلن

پاسخ دهید

ضرب عدد سه و 2 چند می‌شود؟ ( به عدد بنویسید )