برون سپاری بیش از 24 درصد هنرجویان کاردانش
معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش وپرورش ، علیرضا کمرئی از برون سپاری بیش از 24 درصد هنرجویان کاردانش خبر داد .
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش وپرورش ؛ علیرضا کمرئی با بیان این خبر گفت : آموزش مهارتی شاخه کاردانش نوعی آموزش مشارکتی با دستگاه های دولتی ، غیردولتی و بخش های خصوصی می باشد که براساس آئین نامه همکاری وزارتخانه ها ، سازمان ها و مراکز تولیدی و آموزشی در اجرای نظام جدید آموزش متوسطه بوجود آمده است و به منظور جذب و تشویق دانش آموزان مستعد و علاقه مند برای کسب مهارت های مورد نیاز جامعه و گسترش آموزش آن ها متناسب با نیاز و آمایش سرزمین توسعه می یابد .
وی در ادامه افزود : هدف این آموزش ها تربیت نیروی ماهر ، نیمه ماهر ، استادکار و سرپرست بخش برای بخش های مختلف اقتصادی ، صنعت، خدمات ، کشاورزی و هنر است .
معاون آموزش متوسطه اظهارکرد : در راستای بسط و توسعه این آموزش ها و به استناد ماده 66 قانون برنامه ششم توسعه و افزایش سهم آموزش های مهارتی دوره متوسطه ، برنامه برون سپاری و توسعه مشارکت در اجرای آموزش های عملی و کارگاهی برمحور استانداردهای مهارتی اولویت یافته و بهره گیری از ظرفیت بخش های خصوصی به عنوان یک راهبرد محوری درآموزش های مهارتی پیگیری می گردد .
کمرئی افزود : براساس آئین نامه همکاری بین دستگاهی با توجه به ماهیت آموزش های کاردانش ، درسال تحصیلی 98 – 1397 تعداد 119707 هنرجو معادل 24،94 درصد ازکل هنرجویان شاخه کاردانش به شیوه برون سپاری توسط بخش های دولتی و خصوصی به مهارت آموزی اشتغال داشته اند .
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش خاطر نشان کرد : از این آمار سهم بخش های دولتی بیش از 24 درصد و سهم بخش خصوصی 76 درصد بوده است .
کمرئی دراین گزارش به چند مشکل اجرایی در طرح برون سپاری اشاره کرد و گفت : لازم است برای توفیق بیشتر در این طرح بتوانیم با انجام به موقع تعهدات خود ساز و کارهای مشارکت قانونی این امررا فراهم و اصلاح نمائیم و از این ظرفیت برای توسعه آموزش های مهارتی به عنوان سیاست محوری دولت ونظام آموزشی بیشتر بهره مند شویم .
منبع : سایت آموزش و پرورش
پاسخ دهید