اختصاص سهمیه پسادکتری به دانشگاه علوم پزشکی تبریز
فراخوان دوره های پسادکتری ( نیمسال دوم ) دانشگاه علوم پزشکی تبریز منتشر شد .
در راستای تفاهم نامه منعقده بین دانشگاه و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و اختصاص پانزده سهمیه پسا دکتری از طرف آن صندوق حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در نظر دارد طی فراخوان نسبت به اختصاص سهمیه پسا دکتری به افراد واجد شرایط اقدام کند .
افراد متقاضی با توجه به شیوه نامه اجرایی که از سوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام شده است نسبت به ارسال مدارک و مستندات اقدام کنند .
حداکثر سقف مبلغ اختصاصی به دوره پسادکتری 324 میلیون ریال ( 32 میلیون و 400 هزار ریال ) است که از این مبلغ 60 درصد توسط صندوق و مابقی هزینه از طرف دانشگاه پرداخت خواهد شد .
ارائه امتیاز برون داد مورد نظر برای سهم اعتبار تخصیص یافته از طرف معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضروری بوده و علاوه بر برون داد مورد نظر صندوق جداگانه لحاظ خواهد شد .
شیوه نامه اجرایی پسادکتری و دستورالعمل حمایت از پسادکتری از سوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در دسترس محققان قرار گرفته است .
شرایط استفاده از برنامه پسادکتری ارائه شده از طرف صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور اعلام شده است .
مسئول طرح پسا دکتری الزاما باید عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و طرح های ارائه شده توسط مسئولان پروژه و دانشجویان پسادکتری ، باید در راستای اولویت های پژوهشی مصوب دانشگاه علوم پزشکی تبریز باشند .
اولویت با آن عده از اعضای هیات علمی است که حائز مرتبه استادی هستند .
مسئول طرح ( استاد ) و پژوهشگر ( دانشجو ) متقاضی دوره پسادکتری ، باید شرایط علمی و اجرایی مطابق با دستور العمل صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور برای دوره های پسا دکتری را دارا باشند .
داشتن h-index حداقل 15 برای اساتید رشته های علوم پایه و 10 برای اساتید رشته های بالینی ضروری است .
پروپوزال های ارائه شده توسط استاد راهنما و پژوهشگر ، باید شرایط خاص پروپوزال های مورد قبول صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور را داشته باشند . ارائه امتیاز برون داد مورد نظر برای اعتبار تخصیص یافته ( طبق مصوبه شورای پژوهشی دانشگاه ) ضروری است .
طرح های ارسالی همراه با رزومه استاد و پژوهشگر ، بعد از بررسی و داوری ، باید در شورای پژوهشی دانشگاه مطرح و به تصویب برسد .
در شرایط مساوی بین اساتید ، حق تقدم با اساتیدی است که در حال حاضر دانشجوی پسادکتری ندارند ، یا داشتن h-index بالاتر یا داشتن امتیاز بالاتر از نظر مقالات منتشر شده ، ثبت اختراع ، همکاری با صنعت ( در سه سال اخیر ) .
شیوه نامه اجرائی پسادکتری
دستورالعمل حمایت از پسادکتری
نامه فراخوان داخل دانشگاه
منبع : خبرگزاری مهر
پاسخ دهید