احتمال ادغام واحد های کوچک علمی کاربردی و پیام نور
وزیر علوم گفت : براساس طرح ساماندهی مراکز آموزشی احتمال ادغام واحد های کوچک در واحد های بزرگ دانشگاه های علمی کاربردی و پیام نور وجود دارد .
منصور غلامی گفت : در وزارت علوم طرح ساماندهی مراکز آموزشی در دست اجرا است که در این طرح ماموریت گرا سازی آموزش عالی مد نظر است .
وی افزود : در این طرح ارتباط سیستماتیک میان مراکز کوچک آموزشی با مراکز بزرگتر مورد توجه است که در این راستا حمایت ها از کیفی سازی صورت می گیرد .
وزیر علوم خاطرنشان کرد : همچنین در این طرح نظارت نیز بر مراکز آموزشی بیشتر خواهد شد .
غلامی تاکید کرد : براساس ساماندهی مراکز آموزشی اگر ضرورت ایجاب کند ، ادغام به این معنی که چند واحد کوچک در کنار هم قرار گیرند ، صورت می گیرد به این ترتیب که به جای داشتن چند دانشکده متفرق ، یک دانشگاه ایجاد شود .
وی اظهار داشت : همچنین در این راستا برخی واحد های دانشگاه پیام نور و علمی کاربردی ممکن است به دلیل کاهش جمعیت دانشجویی از برخی شهرهای کوچک به مراکز بزرگتر مهاجرت کنند .
وزیر علوم تاکید کرد : اما به دنبال حمایت جدی از دانشگاه فنی و حرفه ای هستیم .
منبع : مهر
پاسخ دهید